Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی اعلام کرد: تمامی مجوزهای کسب و کار صادره از سوی این بانک در دو زمینه اصلی "شروع کسب و کار" و همچنین " توسعه و تداوم فعالیت ها" بر روی درگاه ملی مجوزهای کشور به صورت جامع تکمیل و ثبت نهایی شد.

به گزارش ایران اکونومیست، مهران محرمیان گفت: در اجرای الزامات و تکالیف قانونی مرتبط با بهبود فضای کسب و کار و تسهیل صدور مجوزها از جمله ماده ۵۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقاء نظام مالی کشور و قانون اصلاح مواد ۱ و ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی،  بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تمامی مجوزهای کسب و کار صادره از سوی این بانک در دو زمینه اصلی "شروع کسب و کار" به تعداد ۳۶ فقره مجوز و همچنین " توسعه و تداوم فعالیت ها" بالغ بر ۷۲ فقره مجوز را بر روی درگاه ملی مجوزهای کشور به صورت جامع تکمیل و ثبت نهایی نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با عنایت به ضرورت ساده سازی مجوزهای شروع کسب و کار صادره از سوی بانک مرکزی، در ماههای پایانی سال گذشته ساده سازی های لازم در خصوص تمامی ۳۶ فقره مجوز این بخش انجام و مراتب در جلسه مورخ ۲۱‏/۱۲‏/۱۴۰۰ هیات مقررات زدایی به تصویب نهایی رسید. 

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر اتصال الکترونیک ۳۶ مجوز مذکور نیز انجام و در درگاه ملی مجوزهای کشور در دسترس عموم می باشد.

محرمیان افزود: پس از آن بانک مرکزی در تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۸، تعداد ۷۲ فقره مجوز صادره دیگر این بانک در زمینه تداوم و فعالیت نهادهای ذیربط را تحت عنوان مجوزهای استعلامی تکمیل نمود به منظور طرح و تصویب در هیات مقررات زدایی، به مرکز مطالعات و پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد ارسال نموده است.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: بدیهی است پس از تصویب مراتب در هیات مقررات زدایی سایر تمهیدات و اقدامات لازم درخصوص اتصال الکترونیک مجوزهای اخیر نیز به قید تسریع انجام خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، بانک مرکزی ، بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بانک مرکزی بهبود فضای کسب و کار بانک مرکزی درگاه ملی فقره مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌