Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی صبح امروز سه‌شنبه (۲۳ فروردین ماه) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی درباره عملکرد وزارت امور اقتصادی و دارایی در تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، گفت: امیدواریم که با حمایت‌های مجلس امسال یکی از سال‌های خوش‌خبر برای تولیدکنندگان و کارآفرینان در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کاهش فساد و تسهیل فرآیند تولید یکی از اولویت‌های ما است، افزود: این اتفاق از طریق شفافیت و هوشمندسازی پیگیری می‌شود. از ۲۱ فروردین امسال تمام بانک‌های دولتی مکلف شدند که برای اولین‌بار در تاریخ بانکداری کشور، فهرست ابر بدهکاران خود را منتشر کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات وزارت اقتصاد، تسهیل مجوزهای کسب و کار است. مجلس یکسری تکالیف قانونی درباره مجوزهای کسب و کار داشت که ما این تکالیف را دنبال کردیم.

خاندوزی با اشاره به اهم تکالیف قانونی درباره مجوزهای کسب و کار، گفت: شفاف و سهل کردن شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور مجوزها، الکترونیک و غیرحضوری شدن فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار، حتی‌المقدور ثبت‌محور کردن مجوزها و اعمال نظارت پسینی، گرفتن استعلام متقاضیان صدور مجوز و اتصال دستگاه‌ها به درگاه ملی مجوزها و صدور مجوز با شناسه یکتا، از جمله این تکالیف قانونی بود.

وی اضافه کرد: ما از آبان سال گذشته تاکنون گام‌هایی را در این راستا برداشتیم که در فاز اول شروط مبهم و امضاهای طلایی از شرایط صدور مجوزهای کشور حذف و کنار گذاشته شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: ۲۷۸۰ شرط مبهم یا امضاهای طلایی از شرایط صدور مجوزها حذف شد. همچنین ۲۵ جلسه کمیته و هیئت مقررات‌زدایی برگزار شد.

خاندوزی تأکید کرد: گام بعدی اقدامات ما تشکیل درگاه ملی مجوزها و اتصال همه دستگاه‌ها به آن بود. پاسخ استعلام‌ها توسط دستگاه‌ها به صورت هوشمند و آنی هم یکی دیگر از اقداماتی بود که انجام شد.

وی متذکر شد: سامانه قبلی صدور مجوزها به زبان حقوقی بود و در آن یکسری شروط مبهم و اطلاعات ناقص وجود داشت که ما شروط مبهم در درگاه مجوزها را حذف کردیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به شرایط جدیدی که برای صدور مجوزهای کسب و کار در نظر گرفته شده است، گفت: شروط باید صریح و روشن باشد و امضاهای طلایی حذف شود، هزینه سرمایه‌گذاری به عنوان شرط صدور مجوز باید تا حد ممکن کم شود، شرایط غیرعادی و سخت تا حد ممکن حذف شدند و یکسری اقدامات دیگر برای تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در وزارت امور اقتصادی و دارایی انجام شده و ما این فرآیند را دنبال خواهیم کرد.

وی گفت: امروز هیاتی ۳۰ نفره در ۳۰ استان کشور جز تهران تمامی مراحل صدور مجوزها را راستی آزمایی می‌کند، درخواست دارم برای اثربخشی هرچه بیشتر شما نمایندگان با نظارت بر ما و تمامی دستگاه‌ها به ما کمک کنید تا زمان، مدارک و شرایط اعلامی در درگاه ملی مجوزها را تمامی وزارتخانه‌ها مراعات کنند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اقتصاد امور اقتصادی و دارایی کسب و کار مجلس شورای اسلامی وزارتخانه صدور مجوزهای کسب و کار امور اقتصادی و دارایی امضاهای طلایی دستگاه ها صدور مجوزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!