Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به پایان سال، مهلت مصوب از سوی مجلس شورای اسلامی به مرکز ملی بهبود و پایش محیط کسب و کار در زمینه ساماندهی به مجوز‌های شروع کسب و کار رو به پایان است.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در حالی وارد زمستان شده‌ایم که درگاه ملی مجوزهای کشور روزهای بسیار بدی را می‌گذراند. سامانه G4B این روزها کارآفرینان بسیاری را خسته کرده‌ است؛ روزهای متوالی و طولانی که سامانه به طور کلی از دسترس خارج شده بود و روزهای اندکی هم که این سامانه در دسترس عموم مردم قرار گرفت، روزهای خوبی برای مراجعان به این سایت نبوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگاه ملی مجوزهای کشور مشکلات بسیار متعددی را با خود حمل می‌کند؛ مشکلاتی مانند ناقص بودن امکان جستجو در بین مجوزهای مختلف. این ایراد بزرگ سامانه G4B از ابتدای شروع به کار این سامانه همراه آن بوده‌ است و در روزهای پایانی مهلت مصوب در ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ از سوی مجلس شورای اسلامی نیز برای دفعات متوالی، شاهد ایراد در جستجو هستیم؛ به صورتی که اکنون امکان جستجو در این سایت فراهم نیست و برای جستجو در بین مجوزها به سایت قدیمی باید مراجعه کرد که اگر خوش شانس باشید و در ابتدای ورود به سایت قدیمی، موفق به مشاهده پیامی که برای چند ثانیه ظاهر می‌شود شوید، می‌توانید با کلیک روی آن به قسمت جستجو منتقل شوید و به دنبال مجوز مورد نظر خود بگردید.

عدم امکان جستجو در سایت، تنها یکی از ساده‌ترین اشکالات درگاه ملی مجوزهای کسب و کار است. در این روزها شاهد هستیم که این سامانه از درگاهی برای صدور مجوز بودن تبدیل به یک صفحه‌ی حاوی چند لینک شده‌ است.

درگاه ملی مجوزهای کشور از ابتدا با کاربری صادر کردن مجوزهای مختلف شروع کسب و کار راه‌اندازی شد، ولی در طول زمان به محلی برای جمع‌آوری آیین‌نامه‌ها و ضوابط مختلف دستگاه‌ها تبدیل شد و در نهایت در این روزهای پایانی سال مانع‌زدایی از تولید شاهد این هستیم که درگاه ملی مجوزهای کشور، کامل کاربری خود را از دست داده‌ است.

جالب‌تر آنکه با کلیک روی لینک‌های پایین صفحه برای ثبت شکایت و یا درخواست مشاوره کسب و کار به سایت قدیمی ارجاع داده می‌شوید و نمی‌توانید شکایتی ثبت کنید. چند باری برای پیگیری چند مجوز با شماره‌های مندرج در درگاه ملی مجوزهای کشور تماس گرفتیم؛ اما متاسفانه موفق به برقراری ارتباط با کارشناسان مربوطه نشدیم.

درگاه ملی مجوزهای کشور طبق اصلاحیه ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم مصوب اسفندماه سال ۹۹ موظف است، تمامی مجوزهای کشور را تا پایان اسفند سال ۱۴۰۰ جمع‌آوری کند و در سامانه خود قرار دهد؛ همچنین این درگاه موظف است تا صدور تمامی مجوزها را تنها از طریق سامانه G4B ساماندهی نماید. هرچند این مهم قدمی برای بهبود محیط کسب و کار است، باید دانست که مهم‌ترین عامل در بهبود محیط کسب و کار ارائه‌ی نقشه‌ی دریافت مجوز برای هر کسب و کار است.

مرکز ملی بهبود و پایش محیط کسب و کار باید مراحل مختلفی را که یک کارآفرین برای شروع کسب و کار خود طی کند، در یک نمودار به صورت ترتیبی برای استفاده عموم مردم آماده کند.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایام فاطمیه اومیکرون قاسم سلیمانی مذاکرات وین ابومهدی مهندس کسب و کار سامانه G4B مجوز اشتغال جوانان ساماندهی مجلس پایش محیط کسب و کار ایام فاطمیه اومیکرون قاسم سلیمانی مذاکرات وین ابومهدی مهندس درگاه ملی مجوزهای کشور شروع کسب و کار محیط کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر احمدوند رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران، پیش از ظهر امروز(یکشنبه  شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشست خبری این رویداد پاسخگوی خبرنگاران بود.

 احمدوند در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا که از او درباره احتمال ارائه کتاب های بدون مجوز و مسئله دار در سامانه فروش مجازی کتاب پرسیده بود گفت: در بخش مجازی نمایشگاه کتاب، فروشنده کتاب ها یا ناشران هستند و یا کتابفروش‌ها؛ بنابراین  هرکسی نمی‌تواند هر کتابی را که دوست دارد بارگذاری کند.

وی در ادامه عنوان کرد: در این سامانه کتاب هایی بارگذاری می‌شوند که قبلاً از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفته باشند.امکان این که کتابی خارج از این دایره در سامانه ارائه شود وجود ندارد.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران افزود: با این حال نظارت لازم در این زمینه وجود دارد تا اگر تخلفی صورت گرفت با آن برخورد شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند